Medikor provjera zdravlja

Medikor provjera zdravlja – moderan pristup kontroli zdravstvenog stanja

MEDIKOR PROVJERA ZDRAVLJA je online aplikacija u kojoj na adresi www.provjerazdravlja.hr možete kontrolirati i evidentirati svoj:

 • krvni tlak i srčani puls,
 • glukozu u krvi,
 • težinu, BMI, udio masnog i mišićnog tkiva u organizmu.

Novu Medikor online aplikaciju Provjera zdravlja na adresi www.provjerazdravlja.hr dizajnirali smo s ciljem da pacijentima Medikor ljekarni pomognemo na brz i jednostavan način voditi evidenciju o svome zdravstvenom stanju. Prije provođenja mjerenja, aplikacija će vam dati savjete o pravilnom načinu mjerenja, a nakon unošenja rezultata i interpretaciju istih. Interpretacija je informativnog karaktera i za sve detaljne informacije molimo Vas obratite se liječniku ili našem ljekarniku.

Kako koristiti aplikaciju?

Aplikaciju možete koristiti ukoliko posjedujete tlakomjer, glukometar ili dijagnostičku vagu. Ukoliko kod kuće nemate tlakomjer, glukometar ili dijagnostičku vagu i niste ih u mogućnosti kupiti, posjetite Medikor ljekarnu u kojoj možete obaviti provjeru zdravlja u sklopu Medikor stanice za provjeru zdravlja- Predlažemo da nakon mjerenja u ljekarni sve rezultate unesete u aplikaciju Medikor provjera zdravlja. Medikor aplikaciju koristite na adresi www.provjerazdravlja.hr

Za korištenje aplikacije bitan je isključivo pristup internetu, a može se koristiti na svim vrstama računala i smartphonea. Kod prvog korištenja potrebno se registrirati, a kod svakog sljedećeg prijaviti pristupnim podacima.

Koraci za korištenje aplikacije

 1. Otvorite aplikaciju na adresi www.provjerazdravlja.hr
 2. Registrirajte se ili prijavite ako ste registrirani korisnik aplikacije
 3. Odaberite koje mjerenje želite upisati ( krvni tlak, glukozu ili težinu i BMI)
 4. Aplikacija će Vas uputiti u pravilan postupak mjerenja
 5. Izmjerite se i upišite rezultate
 6. Aplikacija će Vas uputiti da li je Vaš tlak previsok, prenizak ili optimalan
 7. Pohranite rezultate nakon svakog mjerenja u Dnevnik mjerenja
 8. Po želji, ispišite rezultate za određeni period iz Dnevnika mjerenja ili ih pošaljite direktno na mail sebi ili svome liječniku

Proizvodi koji se koriste uz aplikaciju

Aplikacija je namijenjena za kućnu uporabu, ali može poslužiti i kao kvalitetan alat za komunikaciju prema liječniku uz korištenje medicinskih uređaja: tlakomjera, glukometra i dijagnostičke vage.
Za kućnu uporabu preporuča se korištenje aplikacije uz ove uređaje:

 • OMRON tlakomjer M3, M6 ili M7
 • BEURER glukometar GL 44
 • OMRON dijagnostička vage BF 511

Svi navedeni uređaji dostupni su za kupnju u Medikor ljekarnama. Aplikacija se može koristiti i uz ostale medicinske uređaje na tržištu obzirom da se rezultati mjerenja u aplikaciju unose ručno. Vrlo je važno da prilikom odabira uređaja vodite računa o kvaliteti i kliničkoj validiranosti kako bi rezultati mjerenja bili pouzdani.

Aplikacija Medikor Provjera zdravlja

Klikom na link ispod pregledajte web aplikaciju Medikor Provjera zdravlja

Provjera zdravlja