Popusti u tijeku

Proizvodi mjeseca 1.03.- 31.03. 2019.

BELODIN A

Kihanje, svrbež, curenje iz nosa, nadraženost i peckanje očiju znaci su po kojima se prepoznaje alergijski rinitis, odnosno peludna hunjavica. Rješenje je Belodin. Ove tablete ublažavaju simptome sezonskih ili cjelogodišnjih alergija. Belodin se primjenjuje i kod urtikarija te drugih promjena na koži koje nastaju kao posljedica alergijskih reakcija, uglavnom praćenih crvenilom i svrbežom kože. Belodin je vrlo siguran za primjenu jer ne uzrokuje pospanost ili pojačan apetit. Mogu ga uzimati i osobe koje voze. Potrebno je uzeti jednu tabletu Belodina dnevno, otprilike u isto vrijeme kako bi se ublažili svi znakovi alergije.

 

NAXIL

NAXIL FORTE sadrži djelatnu tvar acetilcistein. Acetilcistein razgrađuje gustu, ljepljivu sluz u dišnim putovima te ona postaje razrjeđenija, što omogućuje njezino lakše iskašljavanje.


HEDERAN sirupi i tablete

Hederan je biljni sirup na bazi ekstrakta lista bršljana. Namijenjen je za smirivanje svih vrsta kašlja i pomaže izbacivanju bronhijalne sluzi koja otežava.


OMEGA 3 MAXI

MAXI OMEGA-3 kapsule – sadrže EPA i DHA koje doprinose normalnoj funkciji srca.

VISET

Viset 0,5 mg/ml kapi za oko, tetrizolinklorid otopina, bez konzervansa, namijenjene su uklanjanju crvenila i dekongestiju sluznice oka, kod nadražaja i crvenila koji nisu uzrokovani infekcijom, nego su posljedica: iritacije zbog npr. dima, prašine, vjetra, klorirane vode, svjetlosti, alergijske reakcije oka npr. sezonska alergija, alergija na pelud.

AQUA MARIS 4 ALLERGY

Sprej za nos Aqua Maris 4Allergy na siguran i učinkovit način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice. Sto posto prirodan proizvod, klinički dokazane učinkovitosti, bez konzervansa i prikladan za djecu i najosjetljivije pacijente.


FUNGISOL OTOPINA

Otopina za kožu Fungisol učinkovito djeluje na kožne gljivice, kvasnice, plijesni i druge gljivice. Također djeluje na različite bakterije koje su često prisutne kod gljivičnih infekcija. Nanosi se jednom dnevno na očišćeni i pažljivo osušeni bolesni dio kože stopala i okolnu površinu.

SINOMARIN

U Sinomarin liniji nalaze se proizvodi namijenjeni za upotrebu već od rođenja pa sve do odrasle dobi. Oslobađaju od nazalne kongestije i pritiska u sinusima. Razrjeđuju sluzavi sekret. Ponovno uspostavljaju prirodnu funkciju nosa. Vlaže sluznicu nosa i čiste nosne šupljine.

OMRON tlakomjeri M2 i M3 Comfort

OMRON M3 Comfort je potpuno automatski tlakomjer za nadlakticu s Intellisense tehnologijom i pametnom manžetom. Pametna manžeta jamči točne rezultate mjerenja bez obzira na poziciju na nadlaktici. Intellisense tehnologija jamči ugodno mjerenje (manžeta se napuhuje točno onoliko koliko je potrebno, bez nepotrebnog pritiska).

OMRON M2 tlakomjer s Intellisense tehnologijom je lako prijenosan i malih dimenzija te omogućuje mjerenje na svakom mjestu i u svakom trenutku.

NANO tlakomjeri

NANO V3 SMART SOUND je jedinstveni tlakomjer s govornom funkcijom na hrvatskom jeziku. Idealan je za osobe zabrinute oko točne interpretacije i očitanja rezultata (starija populacija, smetnje vida i sl.) kao i za sve ostale kojima bi govorna funkcija pridonijela što ugodnijoj i zanimljivijoj kontroli krvnog tlaka.

NANO V2 BASIC omogućava ugodno i precizno mjerenje krvnog tlaka na nadlaktici. Ovaj uređaj namijenjen je za neinvazivno mjerenje sistoličkog, dijastoličkog krvnog tlaka i otkucaja srca odrasle osobe korištenjem oscilometrijske metode.

6.03. (od 8-12 sati) i 14.03. (od 8:30 – 12:30 sati)- Promocija Jadran galenskog laboratorija u ljekarni Medikor 1, Trg Lovre Matačića 8. Za vrijeme trajanja promocije na cijeli asortiman JGL 15% popusta za kupce.

11.03 – 13.03 – Natural wealth 1+1=3
SVAKU KUPNJU NAGRAĐUJEMO DUPLIM PEČATIMA VJERNOSTI NA KARTICI 4+, znači za dva kupljena proizvoda dobijete jedan proizvod po izboru gratis.

11.3-16.3 – 15% POPUSTA na AKTIVAL proizvode i SIKAPUR GEL

14.3 – 16.3 – DIETPHARM –20% POPUSTA na cijeli asortiman

18.03.-23.03. – 15% popusta na sve Hamapharm proizvode

18.03.- 31.03. – Pharmatheiss cosmetics promocija
– eyelash booster (stimulirajući serum za duže i jače trepavice)
– mascara med xl (s učinkovitom četkicom za nanošenje intenzivne boje i za veću gustoću)
– mascara med curl&volume ( sa zakrivljenom četkicom za push-up učinak i veću gustoću)
– mascara med ultra boost (s ekstra vlaknima za impresivan volumen)
– Za kupnju 2 ili više proizvoda iz Pharmatheiss cosmetics linije kupac ostvaruje 20 % popusta

25.3-30.3 – dani PIP-A