Popusti u tijeku

POPUSTI I PROMOCIJE ZA SIJEČANJ 2020.

1.01. – 31.01.2020.

ZYNOL

Po sastavu benzidamin, ovaj analgetik i prouupalni lijek lokalnog djelovanja pravo je rješenje za bolna i upalna stanja u ustima i ždrijelu, uključujući grlobolju, afte, upale desni, tegobe zbog zubnih proteza. Ovaj lijek može se primijeniti i nakon malih stomatoloških ili kirurških zahvata u usnoj šupljini. Primjena Zynola moguća je i kod upale krajnika (mandula), a u specifičnim slučajevima može se primijeniti i kod bolesnika koji su morali biti podvrgnuti zračenju ili kemoterepiji pa kao posljedicu imaju upalu sluznice usta (tzv, postradijacijski mukozitis).

Benzidamin, aktivni sastojak Zynola, specifično djeluje na lokalne mehanizme upale kao što su bol, edem ili granulom. Lokalno primijenjen benzidamin svoje protuupalno djelovanje ostvaruje smanjenjem otoka te smanjenjem formiranja eksudata. Uz to ima analgetska svojstva te lokalno anestetsko djelovanje. Zynol je pogodan je za primjenu kod odraslih i djece starije od 6 godina, a dostupan je  u tri oblika i dvije doze. Sprejevi su jačine 3 mg/ml i 1,5 mg/ml dok je otopina za grgljanje u jačini od 1,5 mg/ml.


HEDERANI
Hederan biljni sirup smiruje kašalj i pomaže izbacivanju bronhijalne sluzi koja otežava disanje. Hedera saponini (najvažniji je hederakozid C) iz ekstrakta lista bršljana djeluju sekretolitički, ekspektorirajuće i antibakterijski. Hedera saponini razrjeđuju bronhijalnu sluz, smanjuju njen viskozitet te na taj način olakšavaju iskašljavanje sluzi koja može biti podloga za rast štetnih bakterija. Spazmolitičko djelovanje flavonoida i dikaveoil kina kiseline omogućuje opuštanje glatkih mišića dišnih puteva, odnosno smanjivanje podražaja i umirivanje kašlja. Saponin falkarinol utječe na smanjenje osjećaja boli koja nastaje uslijed naprezanja kod kašlja.


OMEGA 3 MAXI
1 kapsula sadržava: 1000 mg pročišćenog i standardiziranog koncentrata ribljeg ulja s 30% (300 mg) omega-3 masnih kiselina (EPA/DHA) i to 18% (180 mg) eikosapentaenske (EPA) i 12% (120 mg) dokosaheksaenske (DHA) kiseline.

Uporaba:
1-2 kapsule na dan, kroz dulje vrijeme. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.


NAXIL
NAXIL i NAXIL FORTE šumeće tablete sadrže djelatnu tvar acetilcistein, a pripadaju farmakoterapijskoj skupini: Pripravci za liječenje kašlja i prehlade, ekspektoransi, mukolitici.
Djelatna tvar acetilcistein razgrađuje gustu, ljepljivu sluz u dišnim putovima što omogućuje lakše iskašljavanje.
Terapijske indikacije: Acetilcistein se koristi kada je potrebno smanjiti viskoznost bronhalnog sekreta u dišnim putovima radi lakšeg iskašljavanja kod bolesti respiratornog sustava povezanih s produktivnim kašljem poput astme, bronhitisa, emfizema, mukoviscidoze i bronhiektazija.
NAXIL 200 mg šumeće tablete namijenjene su za primjenu u djece starije od 2 godine i odraslih, dok su NAXIL FORTE 600 mg šumeće tablete namijenjene za primjenu kod odraslih.


REFLUSTAT

RefluSTAT je novi proizvod u bezreceptnom portfelju JGL-a. Sadrži alginate i karbonate koji brzo i učinkovito mehanički sprječavaju povratak želučanog soka u jednjak. Mehanizam djelovanja je sljedeći: kada proizvod dođe u dodir s kiselim pH vrijednostima želuca, natrijev alginat (prirodni polimer ekstrahiran iz smeđih algi) taloži se formirajući gel. U međuvremenu, karbonati prisutni u proizvodu oslobađaju ugljični dioksid koji omogućava gelu da se izdigne i formira čep. Isti predstavlja fizičku barijeru te sprječava povratak želučanog soka u jednjak.

Osim toga, natrijev bikarbonat pomaže u smanjenju želučane kiselosti.

REFLUSTAT antirefluksna oralna suspenzija

Upravo iz navedenih razloga, RefluSTAT učinkovito i brzo smanjuje simptome poput žgaravice, žgaravice tijekom trudnoće, vraćanja kiseline iz želuca u jednjak, probavnih smetnji, kašlja te nadražaja grla i ždrijela.


MAGNEZIJ TOP DIREKT
Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića i normalnom funkcioniranju živčanog sustava, a uz vitamin B6 i normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.
Proizvod dolazi u obliku granula koje se primjenjuju direktno u usta, bez otapanja u vodi. Namijenjen je odraslima i djeci starijoj od 12 godina u dozi od jedne vrećice dnevno. Ugodnog je okusa maline.


HEPAN KREMA

Hepan krema spada u skupinu antivarikozne terapije. U sastavu sadrži heparinnatrij i dekspantenol. Hepan krema koristi se za lokalno liječenje površnog tromboflebitisa (lokalizirana upala površinskih vena i stanja nastalih kao posljedica tromboze površinskih vena).


OMRON TLAKOMJERI


NANO PROIZVODI


RIO I BEURER BEAUTY UREĐAJI


7.01.-11.01.- HAMAPHARM


9.01. – 11.01.- DIETPHARM


13.01.-18.01.- PIP


13.01- 15.01. – dani NATURAL WEALTH-a 2+1

U tom periodu svaku kupnju Natural Wealth proizvoda nagrađujemo duplim pečatima vjernosti na Kartici 4+.
Kupite dva proizvoda i odmah odaberite treći s Kartice 4+.
Proizvode koje možete odabrati su:
ABC Plus šumeće tablete, B Kompleks Direktna Energija, Vitamin C-500 mg 40 tableta, Magnezij 375 mg, Ginko Forte.


20.01.-25.01. – dani AKTIVAL-a i SIKAPUR-a