Popusti u tijeku

POPUSTI U MJESECU SRPNJU (1.07.- 31.07.2019):

 

BELODIN A DERM GEL
Belodin A Derm sadrži djelatnu tvar dimetindenmaleat iz grupe lijekova zvanih antihistaminici.
Ovaj lijek se koristi za kratkotrajno ublažavanje svrbeža koji prati reakcije na koži kao što su osipi,
koprivnjača, ubodi insekata, opekline od sunca i površinske opekline (1.stupnja).


RojazolDerm 20 mg/g krema
RojazolDerm krema sadrži mikonazolnitrat koji uništava gljivice. Pripada skupini lijekova koji
se nazivaju antimikotici.
RojazolDerm krema namijenjena je liječenju infekcija kože uzrokovanih gljivicama. Infekcije
mogu zahvatiti sljedeća područja:
– šake i stopala (uključujući „atletsko stopalo“)
– trup i prepone (uključujući površinu kože oko spolnih organa)
– uške i tjeme.


HERPLEX KREMA
HERPLEX se primjenjuje za liječenje «groznice» (herpes labialisa), infekcije kože uzrokovane herpes simplex virusom, koja se najčešće pojavljuje na usnicama i koži oko usta i nosa.

Prije i poslije nanošenja HERPLEXA obavezno operite ruke.
HERPLEX trebate primijeniti što ranije, pri pojavi prvih simptoma (npr. bockanje, svrbež, pečenje) koji najčešće prethode izbijanju mjehurića na koži.

HERPLEX nanosite u tankom sloju na oboljelo područje kože pet puta na dan u razmacima od otprilike 4 sata. Kremu nije potrebno primjenjivati tijekom noći.


NEOFEN GEL 50 GR. I 100 GR.

Neofen plus 50 mg/g gel sadrži djelatnu tvar ibuprofen koja pripada skupini nesteroidnih protuupalnih lijekova. Ibuprofen smanjuje bol i upalu.

Neofen plus 50 mg/g gel se primjenjuje za lokalno liječenje reumatskih bolova, bolova u mišićima, bolova u leđima, bolova i oteklina izazvanih iščašenjem, istegnućem i ostalim sportskim ozljedama te kod neuralgija (bol uzrokovana oštećenjem živaca).


FUNGISOL OTOPINA

Fungisol otopina za kožu namijenjena je za liječenje gljivičnih infekcija na koži, a sadrži djelatnu tvar naftifinklorid. Fungisol otopina za kožu učinkovito djeluje na kožne gljivice, kvasnice, plijesni i druge gljivice. Također djeluje na različite bakterije koje su često prisutne kod gljivičnih infekcija.

Fungisol otopina za kožu koristi se za liječenje:

  • gljivičnih infekcija kože stopala, pogotovo kože između prstiju i na tabanima (praćene crvenilom, ljuštenjem i oteklinom ili pojavom svrbeža i mjehurića).


AQUA MARIS 4ALLERGY

Aqua Maris® 4Allergy sadrži jedinstvenu molekulu ektoina, koja djeluje citoprotektivno te smanjuje upale. 100% prirodni sastojak, ektoin se dobiva iz mikroorganizama (ekstremofila) koji žive u ekstremno nepovoljnim uvjetima (temperatura, tlak, salinitet). Da bi se zaštitili od tih štetnih vanjskih učinaka, ekstremofili proizvode ektoin.

Ektoin na nosnoj sluznici stvara zaštitni film patentiranog naziva Ectoin®-Hydro-Complex koji sprječava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. Blago hipertonična otopina djeluje kao prirodan dekongestiv, a soli iz mora djeluju trofički na sluznicu.

Aqua Maris® 4Allergy preporuča se za:

  • Ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa
  • Njegu i zaštitu epitela nosne sluznice uslijed povećane izloženosti organizma raznim alergenima poput peludi ili kućne prašine

MAGNEZIJ TOP DIREKT
Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića i normalnom funkcioniranju živčanog sustava, a uz vitamin B6 i normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Beurer cellulite releaZer – masažer protiv celulita

Svjetska inovacija: Prvi klinički testiran anticelulitni masažer Cellulite releaZer. Klinički dokazano smanjuje celulit, poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože, poboljšava izgled kože. Povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira.Jednostavan je za primjenu čak i pod tušem.


Visiomed ZapKito Narukvica za zaštitu od komaraca
Moderna narukvica za odbijanje komaraca s beskontaktnom tehnologijom. Koža nije u kontaktu s aktivnim sustavom za odbijanje komaraca zahvaljujući dvostrukom silikonskom sloju: samo vanjski sloj je u kontaktu. Posebno se preporuča osobama koje su sklone kožnim alergijama i/ili osobama koje su sklone iritacijama uzrokovanim ugrizima insekata.
– Beskontaktna tehnologija : 1 neutralni sloj u kontaktu s kožom i jedan vanjski sloj u kontaktu s aktivnim sustavom.
– Aktivni sustav ugrađen je u cijelu površinu narukvice: široka odbijajuća aura
– Između 15 i 20 dana neprestane učinkovitosti
– Vodootporan
– Nije namjenjen trudnicama (prvo tromjesečje), dojilje i djecu mlađu od 36 mjeseci.

NANO V2 BASIC tlakomjer za nadlakticu

NANO V2 BASIC BSP-13 omogućava ugodno i precizno mjerenje krvnog tlaka na nadlaktici.
Ovaj uređaj namijenjen je za neinvazivno mjerenje sistoličkog, dijastoličkog krvnog tlaka i otkucaja srca odrasle osobe korištenjem oscilometrijske metode.
NANO V2 BASIC BSP-13 je opremljen indikatorom klasifikacije krvnog tlaka na temelju utvrđenih smjernica Svjetske zdravstvene organizacije.

PIP- Farmakol
Ljekarna Medikor, Trg Lovre Matačića 8
DERMAPIP LOSION
Ljekarna Medikor, Zagrebačka 6
PIP ampule matične mliječi –10%


11. – 13.07. – DIETPHARM –20% na cijeli asortiman

  1. – 17.07. – dani NW- 2+1gratis

U tom periodu svaku kupnju Natural Wealth proizvoda nagrađujemo duplim pečatima vjernosti na Kartici 4+. Kupite dva proizvoda i odmah odaberite treći s Kartice 4+.Proizvode koje možete odabrati su: ABC Plus šumeće tablete, B Kompleks Direktna Energija, Vitamin C-500 mg 40 tableta, Magnezij 375 mg, Ginko Forte.


10.–15.06. – HAMAPHARM –15% popusta na cijelu liniju

17.-22.06. – DANI AKTIVALA + SIKAPUR