Medikor provjera zdravlja

Usluga provjere zdravlja u Medikor ljekarnama

Dragi pacijenti,

U Medikor ljekarnama od sada možete napraviti niz kontrolnih mjerenja kako bi što lakše kontrolirali i uz pomoć naših stručnjaka unaprijedili svoje zdravlje.

Očekuje Vas besplatno:

  • mjerenje krvnog tlaka,
  • određivanje razine glukoze u krvi,
  • savjetovanje i procjena rizika od metaboličkog sindroma,
  • određivanje tjelesne težine, indeksa tjelesne mase, postotka masnog i mišićnog tkiva u organizmu te visceralne masnoće.

Po želji, upoznat ćemo Vas i sa inovacijom koju smo kreirali posebno za naše pacijente: Medikor online aplikacijom za provjeru zdravlja.

Sve rezultate Vaših mjerenja i kontrolnih testova upisat ćemo u Vaš dnevnik mjerenja koji možete ponijeti sa sobom i odnijeti svome liječniku ili na sljedeće mjerenje u ljekarnu. Sva mjerenja i “screeninzi” izvršeni u sklopu Medikor stanice za provjeru zdravlja u ljekarni su orijentacijska te nipošto ne mogu zamijeniti precizna laboratorijska mjerenja u svrhu postavljanja dijagnoze i procjene Vašeg kliničkog statusa.

Primjetimo li značajnija odstupanja od referentnih vrijednosti, uputit ćemo Vas Vašem liječniku na dodatno savjetovanje i korekciju terapije.

Mjerenja i savjetovanje vrše se u za to odvojenom prostoru, u sklopu Medikor stanice za provjeru zdravlja, koristeći najkvalitetnije OMRON medicinske uređaje.

Provjerite svoje zdravstveno stanje već danas, pogledajte kada je na rasporedu sljedeća Medikor Provjera zdravlja u našoj ljekarni OVDJE.