Popusti u tijeku

Promocije i popusti za ožujak 2020.

1.- 31.03.2020.

ZYNOL

Zynol sadrži djelatnu tvar benzidaminklorid, a djeluje tako da zaustavlja bol i oticanje (upalu). Primjenjuje se za liječenje mnogih bolnih stanja usta i ždrijela uključujući: upalu sluznice ždrijela i upale desni, ulkus usta, afte, te nelagodu povezanu sa zubnim protezama ili nakon stomatološkog zahvata.
ZYNOL 1,5 mg/ml sprej za usnu sluznicu, otopina, primjenjuje se kod odraslih, adolescenata, starijih osoba i djece iznad 6 godina, dok je ZYNOL 3 mg/ml sprej za usnu sluznicu za primjenu kod odraslih osoba.
ZYNOL 1,5 mg/ml otopina za grgljanje/ispiranje usta je lokalno djelujući analgetik i protuupalni lijek za bolna stanja u ždrijelu i ustima kod odraslih, adolescenta i djece iznad 12 godina.


RINIL sprej
Rinil sprej namjenjen je za smanjenje oticanja sluznice nosa kod akutne prehlade, vazomotornog i alergijskog rinitisa.
Za olakšavanje pražnjenja sekreta u slučaju paranazalnog sinuitisa i kataralne upale srednjeg uha povezanog s prehladom.
RINIL 1 mg/ml sprej za nos je indiciran u odraslih i djece od 10 i više godina.

NEOFEN gel
Neofen plus 50 mg/g gel sadrži djelatnu tvar ibuprofen koja pripada skupini nesteroidnih protuupalnih lijekova. Ibuprofen smanjuje bol i upalu.
Primjenjuje za lokalno liječenje reumatskih bolova, bolova u mišićima, bolova u leđima, bolova i oteklina izazvanih iščašenjem, istegnućem i ostalim sportskim ozljedama te kod neuralgija (bol uzrokovana oštećenjem živaca).
Neofen plus 50 mg/g gel namijenjen je za vanjsku primjenu na koži kod osoba i djece starije od 12godina.


NAXIL
NAXIL i NAXIL FORTE šumeće tablete sadrže djelatnu tvar acetilcistein. Acetilcistein se koristi kada je potrebno smanjiti viskoznost bronhalnog sekreta u dišnim putovima radi lakšeg iskašljavanja kod bolesti respiratornog sustava povezanih s produktivnim kašljem poput astme, bronhitisa, emfizema, mukoviscidoze i bronhiektazija.
NAXIL 200 mg šumeće tablete namijenjene su za primjenu u djece starije od 2 godine i odraslih, dok su NAXIL FORTE 600 mg šumeće tablete namijenjene za primjenu kod odraslih.


REFLUSTAT

Reflustat je novi proizvod u bezreceptnom portfelju JGL-a. Sadrži alginate i karbonate koji brzo i učinkovito mehanički sprječavaju povratak želučanog soka u jednjak. Mehanizam djelovanja je sljedeći: kada proizvod dođe u dodir s kiselim pH vrijednostima želuca, natrijev alginat (prirodni polimer ekstrahiran iz smeđih algi) taloži se formirajući gel. U međuvremenu, karbonati prisutni u proizvodu oslobađaju ugljični dioksid koji omogućava gelu da se izdigne i formira čep. Isti predstavlja fizičku barijeru te sprječava povratak želučanog soka u jednjak.
Osim toga, natrijev bikarbonat pomaže u smanjenju želučane kiselosti.
Upravo iz navedenih razloga, Reflustat učinkovito i brzo smanjuje simptome poput žgaravice, žgaravice tijekom trudnoće, vraćanja kiseline iz želuca u jednjak, probavnih smetnji, kašlja te nadražaja grla i ždrijela.


PROLIFE kapsule
Prolife je dodatak prehrani sa živom bakterijskom kulturom Bacillus coagulans i vitaminima B skupine (B6, B2, B1 i B12). Koriste se za održavanje zdravlja probavnog sustava te probleme s probavom i proljevom. Prikladne su za primjenu uz terapiju antibioticima.
Preporučeno je popiti cijele kapsule, ali moguće ih je i otvoriti te njihov sadržaj umiješati u tekućinu sobne temperature.
Vitamini B6 i B12 doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.


VIZOL S 0,21% kapi
Vizol S 0,21% kapi za oko namijenjene su za ublažavanje blažih smetnji suhog oka. Mogu se koristiti i tijekom nošenja kontaktnih leća.
Osnovne prednosti Vizol S kapi su: trenutno ublažavaju simptome slabe do umjerene suhoće, efikasno se raspoređuje po površini oka, pogodne kod simptoma alergije, idealne za primjenu uz kontaktne leće, ne sadrže konzervanse te su sigurne za primjenu do 6 mjeseci nakon otvaranja.

TLAKOMJERI i INHALATORI OMRON


9.03-14.03. Dani PIP-a -10% na sve proizvode


09.03.– 11.03. Dani DIETPHARM-a 2+1 gratis


12.03.-14.03. Dani Natural wealtha

U tom periodu svaku kupnju Natural Wealth proizvoda nagrađujemo duplim pečatima vjernosti na Kartici 4+.
Kupite dva proizvoda i odmah odaberite treći s Kartice 4+.
Proizvode koje možete odabrati su:
ABC Plus tablete, B Kompleks Direktna Energija, Vitamin C-500 mg 40 tableta, Magnezij 375 mg šumeće tablete, Ginkgo Forte.


16.03.-18.03. Avene, A-derma, Ducray, Dexeryl, Klorane


23.03.-28.03.– Dani Hamapharm-a