Popusti u tijeku

Proizvodi mjeseca 01.05. – 31.05.2019.

Belodin A derm gel

Belodin A Derm sadrži djelatnu tvar dimetindenmaleat iz grupe lijekova zvanih antihistaminici. Ovaj lijek se koristi za kratkotrajno ublažavanje svrbeža koji prati reakcije na koži kao što su osipi, koprivnjača, ubodi insekata, opekline od sunca i površinske opekline (1.stupnja).


Rojazol derm gel

RojazolDerm krema indicirana je za liječenje infekcija kože uzrokovanih gljivicama, a koje mogu zahvatiti sljedeća područja: šake i stopala (uključujući „atletsko stopalo“), trup i prepone (uključujući površinu kože oko spolnih organa) te uške i tjeme. RojazolDerm 20 mg/g krema namijenjena je odraslima i djeci, a može se nabaviti bez recepta, u ljekarni.


Naxil šum. tbl. – 10%  

Acetilcistein se koristi kada je potrebno smanjiti viskoznost bronhalnog sekreta u dišnim putovima radi lakšeg iskašljavanja kod bolesti respiratornog sustava poput astme, bronhitisa, emfizema, mukoviscidoze i bronhiektazija.


Maxi omega 3

MAXI OMEGA-3 kapsule sadrže EPA i DHA koje doprinose normalnoj funkciji srca.
Način primjene: 1-2 kapsule na dan, kroz dulje vrijeme.


AQUA MARIS 4ALLERGY

Ektoin na nosnoj sluznici stvara zaštitni film patentiranog naziva Ectoin®-Hydro-Complex koji sprječava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. Blago hipertonična otopina djeluje kao prirodan dekongestiv, a soli iz mora djeluju trofički na sluznicu.

Aqua Maris® 4Allergy preporuča se za: 

  • Ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa
  • Njegu i zaštitu epitela nosne sluznice uslijed povećane izloženosti organizma raznim alergenima poput peludi ili kućne prašine


FUNGISOL

Fungisol otopina za kožu namijenjena je za liječenje gljivičnih infekcija na koži, a sadrži djelatnu tvar naftifinklorid. Fungisol otopina za kožu učinkovito djeluje na kožne gljivice, kvasnice, plijesni i druge gljivice. Također djeluje na različite bakterije koje su često prisutne kod gljivičnih infekcija.Fungisol otopina za kožu koristi se za liječenje:

  • gljivičnih infekcija kože stopala, pogotovo kože između prstiju i na tabanima (praćene crvenilom, ljuštenjem i oteklinom ili pojavom svrbeža i mjehurića).


PROLIFE

Prolife suspenzija sadrži žive bakterijske kulture Lactobacillus Acidophilus La-14®, Bacillus Coagulans MTCC 5260® –Lactobacillus Sporogenes, Bifidobacterium Lactis HN019®, Bifidobacterium Lactis Bl-04®, Lactobacillus Plantarum LP115® glukooligosaharid i vitamine B6 (piridoksin hidroklorid), B2 (riboflavin), B1 (tiamin hidroklorid) i B12 (cijanokobalamin). To su korisne bakterije koje sudjeluju u probavi hranjivih tvari i štite organizam od patogenih bakterija.


BEURER vage


Musculpip emulgel
Musculpip emulgel je pogodan  za njegu umornih i opterećenih mišića, opuštajuću i osvježavajuću masažu prije i nakon fizičke i sportske aktivnosti, pruža osjećaj ugode, ublažava napetost i nelagodu  mišića.  Pogodan je za sportsku masažu,te kod osoba koje su izložene većim fizičkim naporima (gibanje, rad),kod starijih osoba uslijed pojave noćne napetosti mišića nogu,  manjih ozljeda i otežanog kretanja.

HERMES
Biolectra magnezij svi oblici –15%


06.05. 9-13 sati – JGL promocija (MG top direct, prolife , reflust)

6.05. – 11.05. – AKTIVAL proizvodi + sikapur gel za herpes – 15%

6.05. – 31.05. – Medikor: Omron tlakomjeri M2 i M3 s pametnom manžetom

6.05. – 31.05. – Medikor: Nano tlakomjeri

9.05.-11.05.– Dani DIETPHARM –20% na cijeli asortiman osim na pakiranja sa gratisima


13.05.- 18.05. – dani HAMAPHARM-a (ljekarna Medikor Zagrebačka 6)

13.05.-15.05. DANI NATURAL WEALTHA 1+1=3 , prilikom kupnje dva proizvoda kupac dobije 1 proizvod na kartici vjernosti gratis.

20.05.- 25.05 dani HAMAPHARM-a (ljekarna Medikor, Trg Lovre Matačića 8)