Popusti u tijeku

PROMOCIJE I POPUSTI ZA MJESEC LISTOPAD 2019.
NAXIL šum.tbl.

NAXIL sadrži djelatnu tvar acetilcistein. Acetilcistein razgrađuje gustu, ljepljivu sluz u dišnim putovima te ona postaje razrijeđenija što omogućuje njezino lakše iskašljavanje.NAXIL šumeće tablete mogu se koristiti u liječenju bolesti dišnih putova poput astme, bronhitisa (upale sluznice dušnika), emfizema (povećavanje zračnih prostora i gubitak elasticiteta pluća), mukoviscidoze (cistična fibroza) i bronhiektazije (trajno proširenje račvišta dušnika).NAXIL je namijenjen za primjenu u odraslih i djece starije od 2 godine.


BELODIN tablete

BELODIN pripada skupini lijekova poznatoj kao antihistaminici. Antihistaminici ublažavaju simptome alergijskih reakcija sprječavajući učinke tvari zvane histamin, koja se stvara u tijelu. BELODIN ublažava simptome alergijskog rinitisa (npr. peludne groznice) kao što su kihanje, curenje ili svrbež nosa te peckanje ili svrbež očiju.

BELODIN također ublažava simptome urtikarije (koprivnjače) kao što su svrbež i crvenilo.


BELMIRAN DAN

BELMIRAN DAN je tradicionalni biljni lijek koji se primjenjuje za olakšanje blagih simptoma povezanih sa stresom, koji se mogu očitovati kao psihička napetost te kao pomoć kod blažih poteškoća pri usnivanju. BELMIRAN DAN se primjenjuje za ublažavanje navedenih simptoma isključivo temeljeno na iskustvu iz dugotrajne uporabe.


HEDERAN SIRUPI I TABLETE

Hederan biljni sirup smiruje kašalj i pomaže izbacivanju bronhijalne sluzi koja otežava disanje. Hedera saponini (najvažniji je hederakozid C) iz ekstrakta lista bršljana djeluju sekretolitički, ekspektorirajuće i antibakterijski. Hedera saponini razrjeđuju bronhijalnu sluz, smanjuju njen viskozitet te na taj način olakšavaju iskašljavanje sluzi koja može biti podloga za rast štetnih bakterija. Spazmolitičko djelovanje flavonoida i dikaveoil kina kiseline omogućuje opuštanje glatkih mišića dišnih puteva, odnosno smanjivanje podražaja i umirivanje kašlja. Saponin falkarinol utječe na smanjenje osjećaja boli koja nastaje uslijed naprezanja kod kašlja.


REFLUSTAT

RefluSTAT je novi proizvod u bezreceptnom portfelju JGL-a. Sadrži alginate i karbonate koji brzo i učinkovito mehanički sprječavaju povratak želučanog soka u jednjak. Mehanizam djelovanja je sljedeći: kada proizvod dođe u dodir s kiselim pH vrijednostima želuca, natrijev alginat (prirodni polimer ekstrahiran iz smeđih algi) taloži se formirajući gel. U međuvremenu, karbonati prisutni u proizvodu oslobađaju ugljični dioksid koji omogućava gelu da se izdigne i formira čep. Isti predstavlja fizičku barijeru te sprječava povratak želučanog soka u jednjak.

Osim toga, natrijev bikarbonat pomaže u smanjenju želučane kiselosti.

REFLUSTAT antirefluksna oralna suspenzija

Upravo iz navedenih razloga, RefluSTAT učinkovito i brzo smanjuje simptome poput žgaravice, žgaravice tijekom trudnoće, vraćanja kiseline iz želuca u jednjak, probavnih smetnji, kašlja te nadražaja grla i ždrijela.


AQUA MARIS HYPERTONIC SPREJ
Sprej za nos Aqua Maris Hypertonic na prirodan način odčepljuje nos kod prehlade, gripe ili alergije. Zbog visoke koncentracije soli, hipertonična otopina uklanja višak tekućine iz sluznice nosa po principu osmotskog gradijenta, smanjuje njezino oticanje i olakšava disanje kroz nos. Prikladan je za odrasle i djecu stariju od jedne godine te siguran za primjenu kod trudnica.

MERALYS HA
Smanjenje otoka sluznice nosa i ublažavanje simptoma kod prehlade, kod nezadržive tekuće sekrecije iz nosa (vazomotornog rinitisa) i kod alergijske prehlade (alergijskog rinitisa). Olakšavanje sekrecije iz nosa u slučaju upale nosnih šupljina (sinusa) i kod katara srednjeg uha, povezanog s prehladom.

TLAKOMJERI NANO
 
Jedinstveni tlakomjer s govornom funkcijom na hrvatskom jeziku. Idealan je za osobe zabrinute oko točne interpretacije i očitanja rezultata (starija populacija, smetnje vida i sl.) kao i za sve ostale kojima bi govorna funkcija pridonijela što ugodnijoj i zanimljivijoj kontroli krvnog tlaka. Govorna funkcija omogućuje Vam da čujete vrijednosti krvnog tlaka i primate zvučnu povratnu informaciju o rezultatima mjerenja u skladu sa smjernicama Svjetske Zdravstvene Organizacije.

OMRON INHALATORI

 


7. – 20.10.2019.  – YASENKA –  BETA GLUKANI

7. – 12.10.2019. – DANI PIP-a (Ljekarna Medikor, Zagrebačka 6, Sesvete)


10.-12.10.2019. – Dani Dietpharm-a –20% na cijeli asortiman osim na akcijske pakete

14. – 19.10.2019. – Dani PIP-a –15% (Ljekarna Medikor, Trg Lovre Matačića 8, Sesvete)

14.-16.10.2019. – Dani Hamapharm-a –15%

14.10.-16.10.2019. – Dani Natural wealth-a – Svaku kupnju nagrađujemo duplim pečatima na Kartici 4+


14.-16.10.2019. – Dani Hamapharm-a –15%

14.-16.10.2019. – Dani Hamapharm-a –15%


21.-26.10.2019. – Dani Aktivala + Sikapur –15%